sunnuntai 13. elokuuta 2017

Viikonloppuna Tampereella

Hei nyt meitä lykästi,kun saimme vihdoin käytyä pupukahvilassa 3d Crush.Siellä puput innokkaina odotti meitä vierailulle ja kivaahan siellä oli.Salaattia söimme yhdessä.Porkkanaleivosta myös maisteltiin aika makiaa,mutta hyvää.
Sitten pitikin jo mennä muumeja tapaamaan.Muumipeikko oli jäänyt ulos odottelemaan ja raukka oli ihan kivettynyt ja kylmissään.Sisällä sitten hänkin virkosi jo jutustelemaan.Monenmoista seikkailua jo kerinnyt käymään.Muumien parissa olisi vierähtänyt pitempikin aika mutta piti rientää jo eteenpäin.
Sitten keskustaan päästyämme törmäsimme vasikkaan melko kookas ainakin meidän mielestä,mutta ei se haitannut hän esitteli ulkona olevat maalatut kadut,ne oli kivan näköisiä.Siinä sitten juteltiin että rupeaa jo janottamaan jolloin vasikka vei meidät oluttupaan hörpyille.Kylläpäs maistuikin hyvälle.
Juomien jälkeen oli meillä tapaaminen Lenin miehen kanssa hän on ollut suurmies itänaapurissa ja Tampereella hän päätti perustaa Neuvostoliiton.Paljon hän puhua papatti ja emme puoliakaan ymmärtäneet mutta historian havinaa oli jutuissa paljon.Kiitimme häntä juttutuokiosta ja päätimme suunnata käpälät kulkemaan kohti Tornia ja ylintä kerrosta.Siellä pääsimme nauttimaan kuohuvasta.
Maisemia ihailtiin ja ilta hämärtyi ,piti olla tapaaminen Mörkön kanssa,mutta hän saapuukin vasta syksymmällä kaupunkiin mikä harmi.
Sunnuntai aamulla kävimme vielä moikkaamassa nukkeja ja karhua. Istuimme puistossa auringon paisteessa ja vain nautittiin olosta.
Kotimatka alkoi ja matkalla oli kunnon sadekuuroja.Nyt matkalaiset Robby ja Miffy kotona .Seuraavat jutut ja matkat odottavat. Hei siihen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti